Over Dutch Shipping

WP_2014_wagens

Dutch Shipping is een gerenommeerd bedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd in maritieme producten en diensten. Wij beschikken over een uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van pompen en industriële verpakkingen en hebben een uitgebreid assortiment, dat aansluit op uw toepassingen. Daarnaast leveren wij ook diensten op locatie zoals voor het milieupark, maar ook ad interim diensten voor uw projecten.

Dutch Shipping is uw specialist voor: Shipping & Forwarding, Verpakkingen, Pompen, Containers / IBC’s, Kunststof vaten, Stalen vaten, Trigger spray’s, Kunststof emmers, Kunststof flessen, Kunststof potten, Kunststof sluitingen, Seal sluitingen, Maatlepels / bekers, Bag in box, Barriere, Custom mould & Jerry Cans

Naast nieuwe verpakkingen kunt u ook bij ons terecht voor verbruikte verpakkingen. U moet hierbij denken aan verpakkingen voor een diversiteit aan vloeistoffen. Ons bedrijf heeft ook het transport in eigen hand, waardoor we flexibel kunnen opereren. Hierdoor is afleveren en afhalen op korte termijn mogelijk. Wij streven ernaar een passende oplossing te bieden voor elke klant!

 

 

Copyright © Dutch Shipping Services International